Rondje “Om de Noord” 29 en 30 juni 2013

Zoals jullie in de bandenblakker en op de website hebben kunnen lezen zijn wij voornemens i.v.m. het grote succes en de enthousiaste reacties van afgelopen jaar op de 2 daagse rond het IJsselmeer een 2 daagse “Om de Noord” te organiseren. Tot op heden hebben zich 11 personen opgegeven.

We starten op zaterdag in Stiens en fietsen om de noord (eerste stuk van de Lauwersmeertocht) door Noord-Groningen en tot aan de Duitse grens naar de Stayokay te Scheemda (ca. 180 km.). Een volgauto met reparatiemateriaal en overnachtingspullen zal ons begeleiden (hiervoor zoeken we nog belangstellenden).

Bij Stayokay Scheemda hebben we tot 1 maart optie op 20 slaapplaatsen. De kosten bedragen € 60,00 p.p. Hiervoor krijg je:
- begeleiding onderweg
- diner in hostel
- slapen in hostel (incl. lakenset)
- ontbijt in hostel
- lunchpakket voor de zondag
We slapen op slaapzalen van 4-6 personen.

Op de zondag fietsen we om de zuid door Groningen, Drenthe en Friesland terug naar Stiens (ca. 190 km.).

Als je mee wilt meld je dan aan bij: Jaap Jansma, tel. 058-2573456 of mail naar

Aanmelden betekent meegaan en garant staan voor de kosten. Eventuele introducés zijn natuurlijk van harte welkom. Het spreekt voor zich dat eigen leden voorrang krijgen.

Omdat de optie op de 20 slaapplaatsen d.d. 28-2-2013 afloopt verzoek ik jullie je uiterlijk 27-2-2013 bij mij aan te melden.

Voor aanvullende informatie omtrent de Stayokay Scheemda verwijs ik naar www.Stayokay.com.

Zo spoedig mogelijk na 1 maart zal ik contact zoeken met degenen die zich hebben aangemeld en nadere informatie verstrekken.

Met vriendelijke groet,
Jaap Jansma