Ongeval tijdens training

Vier leden van de fietsclub, Tom, Sjors, Johannes P. en Jaap J. zijn woensdagavond 18 april tijdens de training gewond geraakt bij een valpartij op de ventweg van de Strjitwei in Dronrijp.

Tom raakte in onbalans en ging onderuit, de anderen vielen eveneens. Tom en Sjors zijn met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht, Tom raakte gewond aan zijn gezicht en Sjors aan zijn schouder.

Johannes heeft zich ook nog voor verwondingen aan enkel en knie in het ziekenhuis laten behandelen. Jaap had diverse schaafwonden.

Allen droegen een helm, zodat erger is voorkomen. Doordat mobiele telefoons mee waren genomen, kon direct 112 worden gebeld en zijn onderstaande foto's gemaakt.

Verder was de materiŽle schade aanzienlijk: beschadigde fietsen, 3 helmen total loss en natuurlijk kunnen de kledingfabrikanten weer een grote bestelling tegemoet zien.