Ook Eelke vraagt om jullie steun

Een aantal van jullie weten het wellicht al, afgelopen oktober heb ik samen met 4 anderen ingeschreven voor Alpe dHuZes. Voor wie het nog niet weet: dit staat voor het 1 tot maximaal 6 maal beklimmen van Alpe d’Huez op 1 dag en dat allemaal voor het goede doel. Dat is in dit geval geld voor onderzoek naar kanker (KWF). Het mooie van dit alles, is dat gegarandeerd 100 % van de opbrengst daadwerkelijk naar het goede doel gaat. Dat is ook de reden, dat ik me voor (meer dan) 100 % ga inzetten voor dit goede doel.

Ik doe dan ook een oproep aan jullie allen om mij te steunen. Leuk dat ik 6 keer omhoog wil die dag (6 juni 2013), maar ik moet sponsorgeld meenemen. Dat is minimaal €2500, maar mijn streefdoel is €5000. Dat kan ik uiteraard niet zelf opbrengen, daar heb ik heel veel mensen voor nodig die mij willen steunen in deze actie.

Wanneer je mij wil steunen, maak dan gebruik van onderstaande link:

Voor mezelf heb ik een Spartaans trainingsschema opgesteld (gejat van ww.zitvlees.nl). Als jullie het leuk vinden om mij een beetje te volgen, dan kan je onder dezelfde link onder het kopje blogs mij volgen.

Ik reken op jullie steun,

Eelke Oevering