Italië!!   Caldonazzo!!

Na enige tijd de Europese kaarten afgestruind te hebben teneinde een geschikte uitvalsbasis voor een weekje fietsvakantie te vinden, hebben we in Italië een mooie plek hebben gevonden. Namelijk aan het Lago di Caldonazzo, niet ver van de stad Trento in de streek Trentino. Hoe kom je daar? Wel, via Frankfurt, München, Innsbruck, Brenner, Bolzano en Trento. Zo’n 1250 km., maar wel allemaal snelweg!

De camping, Punta Lago, ligt direct aan het meer, en verhuurt comfortabele mobiel home’s. Uiteraard kun je ook met eigen tent of caravan zelf een plekje regelen op de camping. Dit gebied ligt niet op hoogte, zodat het water van het meer een heerlijke temperatuur heeft om in te zwemmen. In de omgeving zijn voor de fietsers genoeg bergen te vinden. Misschien niet allemaal even bekend, maar een paar gemene zitten er zeker bij. Denk aan de Passo Manghen of de Panarotta. Verder vind je hier in de omgeving ook het plaatsje Baselga di Piné, bekend van zijn kunstijsbaan.

Normaal gingen we altijd in week 25 naar het buitenland, echter week 25 is dit jaar bijna een week later dan anders, dus hebben we gekozen voor week 24! (12 juni tot 19 juni).

Deelnemers:
Pier & Alberdina
Jaap & Sietske
Piet & Ankie
Henk & Eke
Wybren
George
Jeffrey
Jelmer
André
Gerrit
Eelke
Joop
Tom